Reklama


Poprzedni temat «» Następny temat
Którędy poprowadzić kabel zasilający
Autor Wiadomość
bikepro 
Forumowicz



Rok produkcji: 1995
Dołączył: 27 Gru 2014
Posty: 15
Skąd: Siemianowice
Wysłany: 2015-01-05, 15:15   Którędy poprowadzić kabel zasilający

Witam mam cordobe 95' 5drzwiową i mam problem którędy poprowadzić kabel zasilający z silnika do środka samochodu . Wcześniej gdy miałem corse nie miałem takiego problemu . Prosze o pomoc :)
 
     
bartekkk85 
Forumowicz



Rok produkcji: 2004
Pomógł: 7 razy
Wiek: 32
Dołączył: 31 Gru 2008
Posty: 1851
Skąd: DW Wrocław
Wysłany: 2015-01-05, 20:24   

bikepro napisał/a:
gdy miałem corse nie miałem takiego problemu

:lol: dobre
 
 
     
bikepro 
Forumowicz



Rok produkcji: 1995
Dołączył: 27 Gru 2014
Posty: 15
Skąd: Siemianowice
Wysłany: 2015-01-05, 23:14   

Pisze żeby ktoś mi pomógł bo nie mam pojecia któredy bo nie widze żadnej dziury . A o corsie napisalem 4fun :)
 
     
tfk83 
Forumowicz



Rok produkcji: 1997/98
Pomógł: 17 razy
Wiek: 34
Dołączył: 07 Kwi 2012
Posty: 440
Skąd: Zabrze
Wysłany: 2015-01-06, 10:32   

Najszybciej razem z linką otwierania maski, masz tam gumową osłonę - ja u siebie ja wyrzuciłem , wpuściłem kabel i ładnie zakleiłem silikonem - jeździ tak do dziś
_________________
Była http://cordobaklub.pl/forum/viewtopic.php?t=4927

Jest http://a4-klub.pl/index.p...k/#entry3951908
 
 
     
bikepro 
Forumowicz



Rok produkcji: 1995
Dołączył: 27 Gru 2014
Posty: 15
Skąd: Siemianowice
Wysłany: 2015-01-14, 08:40   

Załatwione znalazłem jest dziurka troche nad pedałem sprzęgła idzie tam jakiś kabel a obok jest troche miejsca jak sie przyjrzymy i odsłoniemy wiązke kabli to widać tą luke :)
 
     
szalonaruda 
Forumowicz



Rok produkcji: 1996
Dołączył: 26 Lis 2015
Posty: 16
Skąd: Kujawsko Pomorskie
Wysłany: 2016-04-04, 12:01   

Ja kabel zasilający poprowadziłem pod zbiorniczkiem wyrównawczym płynu hamulcowego (tam była zaślepka). Zaślepkę zdjąłem i zrobiłem w niej otwór na kabel, kabel przeciągnąłem i wyszedł mi w miejscu gdzie znajdują się bezpieczniki. Musiałem zdjąć drzwiczki tego schowka zeby mieć lepsze pole manewru i potem wyjąć te gąbki za tą skrzyneczką z bezpiecznikami i przekaznikami. Tam wyszedł kabel. Potem to już normalnie słupkiem i progiem do bagażnika. Wszystko estetycznie porobione, zadnych kabli nie widać, żadnej plątaniny.
_________________
/G
 
     
servusan 
Forumowicz


Rok produkcji: 2004
Dołączył: 22 Wrz 2016
Posty: 20
Skąd: Polska
Wysłany: 2017-10-19, 14:23   

Znajdziesz otwór technologiczny w grodzi.
 
     
niziol78 

Rok produkcji: 1989
Dołączył: 25 Paź 2017
Posty: 1
Skąd: Ełk
Wysłany: 2017-10-25, 19:10   

jeśli w podlodze sie nie da to pod spodem auta tylko trzeba wiercic :)
_________________
Retio.pl
 
     
Herbenis 

Rok produkcji: 2004
Dołączył: 21 Lis 2017
Posty: 1
Skąd: Augustów
Wysłany: 2017-11-21, 08:29   

Co Ty bredzisz... W ścianie grodziowej na pewno jest otwór, którym wchodzi cała wiązka spod maski do kabiny. Najlepiej próbować tamtędy.

__________________________________________
http://euro-rent.pl/wynajem-oc-sprawcy-warszawa/
 
     
.::Pani Reklama::.


Dolaczyl : Dawno Temu
Posty : 5000
Skad : Z Forum



baner_cordobaklub.png



Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

Właœciciel: CordobaKlub.pl edit by DeX